Trance-reizen

Trancereizen is al zo oud als er mensen zijn. In de oudheid en nu nog steeds word het gebruikt om mensen te genezen en om mensen een probleem te laten oplossen. Die oude sjamanen (en de jonge) hebben het goed bekeken. Trance reizen is een super praktische en fijne aanpak om mensen in zichzelf te laten kijken. Kijk bij agenda voor de data van de webinars.

Trancedansen

Er zijn heel veel verschillende methodes van trance reizen. Zo kun je jezelf in trance dansen, in trance trommelen of jezelf of een ander in trance zingen. Dat zijn allemaal mooie en eenvoudige manieren om mensen in trance te brengen of om in trance te raken.

Eenvoudig

Ik heb een super eenvoudige manier ontwikkeld om iemand in trance te brengen en vervolgens op een verantwoorde wijze te begeleiden tijdens een trance reis.

Deze korte cursus is zo opgebouwd dat je eerst leert hoe je andere mensen in trance brengt. Het is echt super eenvoudig. Een lichte aanraking, energetische strijkingen, praten met een zachte stem. En nog wat tips en truuks ☺ Kijk hier voor het volledige programma.

In het begin werk je met een protocol. Zo’n protocol geeft een zeker houvast. Zodra je wat zekerder van jezelf bent kun je het protocol los laten.

Ook ga ik het met jullie hebben over de positieve kracht van het onderbewuste. Een trance reis is een manier om op een bewuste wijze in het onderbewuste te duiken. En het onderbewuste is weer verbonden met het wetende veld. Maar daar hoor je tijdens de cursus nog veel meer over.

In deze cursus ga je samen met de andere deelnemers trancereizen begeleiden en ervaren. En gebruiken als een prachtige wijze om je zelf te helen. Jezelf beter te leren kennen. En om anderen te helen. Je leert om iemand te begeleiden en hoe je het beste je “cliënt” kunt ondersteunen. 5 x 2,5 uur. 1 x per 2 weken een ochtend. Van 10.30 tot 13.00 uur – Hier vind je het programma per dag.

Veel verdiepende oefeningen om thuis te doen, tips en truuks, je krijgt een eenvoudige syllabus en de lessen worden opgenomen en via Whatsapp of Signal verstuurd. De cursus wordt afgesloten met een certificaat van deelname.

Kosten 300 euro