Programma Geode-methode

Geode-methode

Hieronder vind je het programma van de driedaagse training voor de Geode-methode. Drie dagen van 10.30 – 15.00 uur. Zelf je lunch meenemen.

De Geode-methode is ontstaan uit het inzicht dat een oplossing pas blijvend is wanneer je deze zelf hebt ontdekt. Je cliënt komt met behulp van de zeven stappen tot een zelf gevonden oplossing.

Programma Geode-methode

1e trainingsdag 10.30 – 15.00 uur

Theorie en uitleg over het neerzetten van een intentie in het werkveld; twee energiewerk oefeningen Hallo oefening – en energieveld voelen. Het veld neerzetten – de techniek van de zeven stappen; Demo; Ruimte voor stellen van vragen; Kernwoorden voor de zeven stappen; De drie richtlijnen voor het stellen van de vragen voor optimaal gebruik van de Geode-methode.
Voorwerk thuis: Van te voren vragen opschrijven zodat je de training optimaal kunt benutten.
Verdieping voor thuis – Met elkaar oefenen van de eerste drie stappen en de cliënten een verslag laten schrijven. Wat ging goed, wat kan beter in het begeleiden. Wat zou je willen verdiepen. Werken met de werkbladen.

2e trainingsdag 10.30 – 15.00 uur

Tips en truuks en vragen naar aanleiding van de verdiepende oefeningen thuis. Uitleg over vragen stellen. Hoe doe je dat op een handige manier. Zodat iemand naar binnen gaat en gaat nadenken; Empathie oefening in tweetallen; kernwoorden over stap vier en vijf. Nog meer verdieping van de kernwoorden.
1 sessie ontvangen/begeleiden; Met behulp van formulieren verslag maken en samenvatting van de sessie;
1 sessie begeleiden/ontvangen; Met behulp van formulieren verslag maken en samenvatting van de sessie;
Herhaling van de drie richtlijnen.
Verdiepende oefening voor thuis – Met elkaar oefenen van de vijf stappen. Hoe gaat het begeleiden. Vergeet je niet te schrijven? Heb je de steekwoorden paraat. En oefen vast met bekenden/onbekende

Trainingsdag 3 – van 10.30 – 15.00 uur

Tips en truuks, vragen beantwoorden n.a.v. de verdiepende oefeningen thuis, steekwoorden verfijnen; Oefening invoelen van de geodes; Wat gebeurt er tijdens de zeven stappen; wat doet dit met je brein en je lichaam; hoe leg je dat uit aan je cliënt.
1 sessie ontvangen/begeleiden; Met behulp van formulieren verslag maken en samenvatting van de sessie;
1 sessie begeleiden/ontvangen; Met behulp van formulieren verslag maken en samenvatting van de sessie;

Einde van de training