Healing Acces

Wil jij gaan healen, je reiki afstemming upgraden, healingen uitvoeren op jezelf, je familie, oud verdriet verwerken of…. Dan is Healing Acces vast iets voor jou.

Healing Acces

Ook al is De Healing Academy gestopt, er kwamen zoveel vragen van mensen die individueel wilde leren healen en met energie werken dat ik een super gaaf traject heb samengesteld: Voor de healer die begint maar ook heel geschikt voor de healer die verder wil en nog meer ontwikkeling zoekt op het gebied van healing.

Het hele traject bestaat uit zes leerbijeenkomsten van 6 x 1,5 uur. Elke bijeenkomst heeft een eigen thema. Je betaalt mij per bijeenkomst van 1,5 uur.

Voordat je het traject aangaat maken we kennis met elkaar. Even bellen of video bellen. Vrijblijvend een (maximaal) twintig minuten gesprek. Bij Healing Acces ga je namelijk aan het werk met je eigen tijdlijn, met verdriet, met afstandshealingen en nog veel meer. Wat je noemt een echte rollercoaster. En daarom is het niet geschikt voor iedereen.

Na het gesprek besluiten we samen of je begint met het Healing Acces traject. We gaan een datum afspreken voor afstemming. Op de dag dat de afstemming plaatsvindt vertel ik je precies welke handelingen ik verricht om je voor altijd in contact te brengen met de healing energie. Op die dag ga je er al mee aan het werk.

Je krijgt opdrachten mee voor thuis. Ik zal aan je vragen of je (korte) verslagen wilt schrijven en naar mij wilt sturen. Ook ga ik je vragen om veel te oefenen. Heb je proefpersonen? Mensen die je jouw nieuwe healing technieken kunt laten ervaren en van wie je feedback krijgt? Heel belangrijk.

Na de afstemming ga je een reinigingsperiode in. Hoe lang deze periode duurt durf ik niet te zeggen. Je energiesysteem wordt gereset. Eerlijk is eerlijk, dat is niet altijd prettig. Met hulp van de healingtechnieken die je leert ga je dit managen.

Bij Healing Acces hoort een werkboek. Daarin staan onder andere verschillende healing technieken beschreven, healing op de tijdlijn, een kleuren ademhaling, afstandshealing, een korte syllabus over de chakra’s en nog meer. Ook krijg je van mij een advies om te werken aan één specifiek chakra. En daar geef ik je tips en truuks voor.

Kortom, een compleet programma om met healing aan de slag te gaan. Vandaar Healing Acces.

Heb je al veel ervaring met healen maar wil jij je kennis opfrissen neem dan contact op voor een vrijblijvend twintig minuten gesprek of stuur een mail voor het complete programma.