Geode-Methode

Het ontstaan van de Geode-methode: Twee ondernemers en ik zitten bij elkaar. We zijn aan het brainstormen. De vraag die we ons stelden was: is er een methode die op een hele eenvoudige manier je obstakels bloot legt en kun je dan die obstakels ook nog eens makkelijk opruimen…. Met behulp van een opstellingstechniek? Patronen doorbreken? En het legt haarfijn je obstakels bloot? En je moet zelf de oplossing vinden? Ja, dat moet kunnen. Een aantal brainstorm sessies later was de Geode-methode een feit. Deze methode wil ik graag met jullie delen.

Stap voor stap

De Geode-methode is een actieve manier om in zeven stappen een dilemma, een kwestie, een probleem te doorgronden binnen anderhalf uur. En daarna definitief te veranderen.

Wil jij ook op een super eenvoudige manier, letterlijk stap voor stap, een nieuwe methode leren? In de cursus van drie dagen ga je de kennis helemaal van jou maken. Je faciliteert je medecursisten en je wordt gefaciliteerd. Leren door te doen.

Voor wie?

Voor mensen die geïnteresseerd zijn in energiewerk. Mensen die met een duidelijk kader willen werken. Je bent coach of healer, reader of je werkt met mensen op een andere manier. Voor meer informatie over de Geode-methode kijk je hier

Wat kun je als je klaar bent?

De zeven stappen en de signaal woorden ken je uit je hoofd. Drie manieren om de vraagstelling te benaderen hebben voor jou geen geheimen. En je hebt een prachtig instrument tot je beschikking waarmee je iemand helpt zichzelf te helpen. Of het nu gaat om een zakelijke vraag, een dilemma, een spirituele vraag, een blokkade of …..
Na drie dagen training kun je zelfstandig een sessie volgens de Geode-methode begeleiden. Kijk hier voor het volledige programma.

Wat krijg je?

Drie (volle) dagen training van 10.30 uur tot 15.00 uur. Een syllabus vol achtergrond informatie over de methode, vragen die zorgen dat je de Geode-methode kunt begeleiden en toepassen en handzame formulieren. De kosten voor deze cursus zijn € 300 euro. De trainingsdagen worden op zondag gegeven, 25 september, 10 en 30 oktober. Zo heb je tussen de trainingsdagen tijd om de training in de praktijk te brengen.

Meer informatie?

Kijk bij agenda voor de informatie spreekuren.