Wie is Amanda

Hoi, ik ben Amanda. Ik heb een praktijk in Leidschendam waarin ik werk met energie, opstellingstechnieken, hypnose, trance en nog veel meer. In 1998 kreeg ik mijn eerste reiki afstemming. Deze energie was mij direct vertrouwd. Ik vond en vind het echt heerlijk om met reiki te werken. Na deze eerste reiki-afstemming ging het erg rap. Het was alsof het dekseltje van mijn helende vermogens werd afgehaald… , ik zat in de energiesnelkookpan en begon aan een avontuurlijke reis… En een reis die nooit meer ophoudt.

Ik onderzoek graag energie en verschillende healing technieken. Grote motivator zijn de vragen van cliënten en studenten. Ik raak niet snel uitgeleerd. De verwondering, verbazing en het ontzag zijn nog net zo fris als in het begin. Ik ben structureel nieuwsgierig en onderzoek graag het werken met energie, trance, opstellingen. Sinds 2003 ben ik gegrepen door de kracht van opstellingstechnieken (vaak in een individuele setting in mijn praktijk).

Na 23 jaar heb ben ik gestopt met lesgeven. De site van De Healing Academy blijft online. Ik maak graag reclame voor de afgestudeerde masters.

Wil je een consult of een individueel leertraject? Neem een kijkje op mijn persoonlijke pagina voor de mogelijkheden.